PROPUNERE DE ARTICOLE

REVUE ROUMAINE DE PHILOSOPHIE
revue-bar.pngRomania-Flag-icon.pngFrance-Flag-icon.pngUnited-Kingdom-flag-icon.pngManuscrisele primite pentru publicare (în limba engleza, sau franceza, sau germana) vor fi evaluate de catre doi specialisti, dintre care unul este din Comitetul stiintific. Decizia finala pentru publicarea textelor revine desigur editorilor. Editorii pot sugera schimbari în manuscris, cu scopul îmbunatatirii claritatii sau economiei de expresie. Aceste schimbari nu vor fi facute fara consultarea autorului. Autorii trebuie sa se asigure ca textul este trimis în forma finala. Corectura textelor va fi facuta de autori, dar numai pentru erori de tipar. Corecturile vor fi efectuate si returnate într-un termen de 7 zile de la primire.


Autorii vor trimite textul atât în varianta electronica (Microsoft Word) cât si listata pe hârtie, însotite de un rezumat în limba engleza, de un CV si de datele de contact. Doua copii vor avea sterse datele de identificare ale autorului.

Articolele propuse spre publicare trebuie să nu fi fost publicate anterior și să nu fi fost trimise în paralel unei alte publicații.

pdf_ico.png Revue roumaine de philosophie - Stil de citare